Verkoop - Cetin Computers

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Verkoop

Verkoop
Verkoop van computers en onderdelen

Naast het repareren van computers verkopen wij ook nieuwe computers, laptops, notebooks, printers, hardware en software.

Wij hebben altijd de nieuwste desktops en laptops van verschillende A-merken. Hierbij leveren wij bekabelde en draadloze netwerken. Ook het redden en overzetten van alle data, e-mails en documenten kunnen wij voor u verzorgen.


Hardware

Naast complete computers verkopen wij ook andere hardware. U kunt bij ons terecht voor een nieuw moederbord, harde schijf, processor geheugen, voeding en een VGA-kaart. Ook voor reviews, achtergronden en overige informatie over hardware kunt u bij ons terecht.

Internet Bellen Tv

Tegenwoordig is er vanalles mogelijk, Internet & Bellen maar ook interactieve TV. Wij zijn als onderdeel van "het ExperTeam, aanbevolen door KPN" gespecialiseerd in het adviseren van de juiste bijpassende diensten. Het maakt niet uit welke internet, telefoon of tv aanbieder u wilt gebruiken. Wij kunnen voor u een passend advies, de aanvraag en installatie verzorgen.

Voor meer informatie of een passend advies kunt u een afspraak maken met 1 van onze medewerkers. Wij komen dan vrijblijvend bij u langs om een passend advies te geven zodat u niet teveel betaald voor uw internet, telefonie en tv.
 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu