Privacy Policy - Cetin Computers

Ga naar de inhoud

Privacy Policy

Privacy Policy

Cetin Computers respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

• Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres en afleveradres nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

• Om het winkelen bij Cetin Computers zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Wij gebruiken hiervoor de software WEFACT, waarmee uw gegevens gecodeerd opgeslagen worden.

• Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen, acties en voor onze nieuwsbrief. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u dit doorgeven per e-mail.

• Gegevens over het gebruik van onze website en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze website verder te ontwikkelen en te verbeteren.

• Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Cetin Computers zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.
Cetin Computers kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Cetin Computers, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Cetin Computers verstrekt.

De volgende persoonsgegevens worden bij het gebruik van het contactformulier verwerkt:
1. Uw voor- en achternaam
2. Uw telefoonnummer
3. Uw mailadres
4. Uw adres

Cetin Computers verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Cetin Computers. Wij reageren op uw verzoek binnen vier weken.
Cetin Computers neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Cookies
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Cetin Computers gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij Cetin Computers geen cookies ontvangt.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons op. Natuurlijk helpt Cetin Computers u graag verder als u klachten hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens.
Mocht u er desondanks toch niet samen met Cetin Computers uitkomen, dan heeft u op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.
Contactgegevens Cetin Computers
Leeuwerikstraat 16
4335 CH Middelburg
Telefoon: 0118 751539
Email: info@cetin.nl
Website: www.cetin.nl

0118 751923
06 14960379
© Copyright 2004 - 2018 Cetin Computers
this site designed by Cetin Computers
Leeuwerikstraat 16
    4335CH Middelburg
Terug naar de inhoud