Over ons - Cetin Computers

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over ons

Cetin Computers

Cetin Computers is opgericht in april 2004 door I. Cetin. Wat ooit begon als hobby is uitgegroeid tot een bedrijf, dat bekend staat om de vertrouwde en, heel belangrijk, betaalbare service.

Naast reparatie verkopen wij ook hard- en software zoals computers, laptops, tablets, printers en noem maar op. Als u iets nieuws heeft gekocht of gaat verhuizen, dan kunnen wij u helpen bij het installeren, aansluiten of startklaar maken. Wij installeren ook het internet, wifi bij uw thuis (KPN, ZeelandNet en andere providers) . Voor onze prijzen zie onze tarieven of neem contact met ons op voor een prijsopgave.

In de afgelopen jaren hebben wij veel klanten in de regio en daarbuiten geholpen met computerproblemen.  Heeft u speciale wensen, dan maken wij een offerte op maat op. U belt of mailt ons en wij maken een afspraak bij u thuis. In sommige situaties kunt u uw apparatuur brengen en ophalen.  

Bij Cetin Computers vinden wij het belangrijk dat u tevreden bent over onze diensten. Wij proberen met u als klant mee te denken om de juiste oplossing te vinden en adviseren u zonder dat u teveel betaalt.

Bedrijfsgegevens:
Cetin Computers
KVK NR.: 22054837 (Middelburg)
BTW NR.: NL200030267B01


 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu